Szerzői jogok


Tájékoztatás


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat, videó- és hangfelvételeket Roboz Gabriella pszichológus kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Roboz Gabriella pszichológus tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Roboz Gabriella pszichológus weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete - beleértve a kép, hang, és videó tartalmakat - az üzemeltető tulajdona, szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Roboz Gabriella pszichológus jogosult. A tartalmak bármilyen más orgánumban történő idézéséhez a szerző és a forrás feltüntetése szükséges. A szerzői jog tulajdonosa hozzájárul ahhoz, hogy más lapok erre a lapra irányuló közvetlen hivatkozásokat helyezzenek el.

A "Roboz Gabriella pszichológus" logó Roboz Gabriella pszichológus védjegye.

Roboz Gabriella pszichológus weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon Roboz Gabriella pszichológus akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - Roboz Gabriella pszichológus semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Roboz Gabriella pszichológus fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az Internet szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget Roboz Gabriella pszichológus kifejezetten kizárja.

Roboz Gabriella pszichológus nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Internet szolgáltató  weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Webhosting

  • Web szolgáltató: Robonet Kft.
  • 1174 Budapest,
  •       Vörösmarty u. 30.
  • +36 20 340 7970
  • www.robonet.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb információ >>